Filr

Filr

 Filåtkomst och filutdelning

Filsynkronisering och värdtjänster har ökat under de senaste åren, men det är få som erbjuder säkerhet i företagsklass och för de flesta krävs ytterligare hanteringslager. Dessutom, varför synkronisera och vara värd för filer någon annanstans när de redan finns i användarnas hemkataloger och delade nätverksenheter? Allt du behöver göra är att ge användarna enkel åtkomst, när som helst, var som helst.

Med Novell Filr kan du komma åt, dela och skapa filer från valfri enhet. Användarna får det de vill ha och du behåller kontrollen över filerna och säkerheten.

Novell Filr tillhandahåller företagsanpassad mobil filåtkomst och fildelning. Filr tillgängliggör användarnas hemkataloger och nätverksenheter ifrån vilken mobil enhet som helst, likväl som att synkronisera filer till sin PC eller MAC. Användare kan även dela sina filer internt och externt samt skriva kommentarer om filen till andra, prenumerera på förändringar i filer.

Istället för att flytta er data till molnet, låter Filr er behålla era filer och data där de är idag och där de hör hemma.
— I er befintliga och säkra lagringsmiljö på ert företag, som lever upp till era redan ställda krav; på era filservrar.

Användare älskar mobil filåtkomst och fildelning, men de flesta molnlösningar ger IT-avdelningen bekymmer. Det gör inte Filr.

Fem Filr funktioner som ger IT-avdelningen :

  1. IT behöver inte köpa mer lagring till Filr-användare. Den finns redan.
  2. Backup och säkerhets systemen som IT har byggt (och du har investerat i) fortsätter att skydda er data med Filr.
  3. Filr passar in i alla typer av IT-miljöer, Windows Server, Novell Open Enterprise Server och andra Linux servrar.
  4. IT-avdelningen har kontroll över filåtkomst och utdelning, publikt material kan spridas medan immateriell egendom förblir privat.
  5. Filr är enkelt att använda och kommer göra användarna glada, vilket gör att de slutar störa helpdesk och blir mer produktiva.