GroupWise

GroupWise Icon

Novell har stora framtidsplaner för sina samarbetsverktyg. Med förnyat fokus på sina kunder och ökad investering på utveckling, omarbetar de stora delar av GroupWise för ännu bättre integration med andra system och plattformar. Stora steg har redan tagits i version 2012 med stöd för iPad, betydligt förbättrad webbmejl och kalenderfunktion. Integration med Novell Vibe® och Skype samt lättare informations delning.

Läs mer

Home Icon
Hantera informations överflöd med GroupWise Home View

GroupWise Home View är en personlig översiktsvy som kombinerar verktyg och webbapplikationer som du använder dig som mest av under din arbetsdag. Från e-post och möten till RSS flöden och grupparbetsytor, du kan enkelt lägga till det som är viktigast för dig i en överskådlig vy.

Läs mer

Data Sync Icon
Använd GroupWise från din mobila enhet

Data Synchronizer erbjuder dig möjligheten att synkronisera data till och från GroupWise med i stort sett vilken ActivSync-aktiverad enhet som helst. Arbeta med GroupWise även när du inte är på kontoret. Novell Data Synchronizer är gratis för kunder med underhållsavtal. BlackBerry användare ingår också genom Novells partnerskap med Research In Motion.

Läs mer

Calendar Icon
Dela Kalender information med andra system

Du kan prenumerera på externa kalendrar samt publicera din egen kalender med tillgängliga tider för externa kolleger även de med andra mailsystem. GroupWise 2012 har nu ännu bättre funktioner för återkommande bokningar, delegering och redigering av befintliga bokningar.

Läs mer

Contacts Icon
Omvandla företagskontakter till företagsintäkter

Nu kan du hålla reda på personer, historik, avtal, kontakter och mycket mer inifrån GroupWise. Med GroupWise kan du visa kontaktinformation på ett sätt som passar dig. Lägg till detaljer som foton och kartor som ger dig en komplettare bild av dina kontakter och hur du hittar till dem.

Läs mer

Administer Icon
Administrera ditt system med lätthet

Med GroupWise kan du hantera upp till 10 000 användare på en enda server. Centraliserad och regel styrd administration innebär att många GroupWise kunder faktiskt  sköter system med så många som 10.000 användare, med en enda administratör.

Läs mer

Cloud Icon
Få tillgång till alla fördelar med GroupWise i molnet

Genom OXXY CLOUD kan du få tillgång till alla finesser i GroupWise i en säker skalbar moln miljö.

Läs mer

GroupWise 2012 SP2 finns ute nu