Identitet och Access som tjänst

Identity Access as a Service

Vi har en lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder med att hantera Identitet och Access.

Den första riktigt stora installationen utförde vi 2004 och sedan dess har vi hjälpt kommuner, Landsting, statliga myndigeter och privata företag små som stora både lokalt och internationellt.

Se vårat webbinar om detta här:


 • Säker inloggning i molnet
  Molntjänster av alla slag blir vanligara och vanligare oavsett om det är Google apps, Office 365, Amazone cloud eller mer traditionella inloggningar på webbsidor.Användarna har olika konton och lösenord till olika sidor.  Det är inte ens säkert att någon håller reda på att konton tas bort eller inaktiveras när en anställning tar slut.Vi säkerställer att det bara finns en ingång till samtliga webb-tjänster och att identiteten avslutas när det ska.
 • Enkelhet
  Det kan vara svårt att drifta och underhålla specialsystem själv, det kräver kunnig personal med specialkometens. Vi tar hand om underhåll och drift av systemet så att ni kan fokusera på era specialområden och er verksamhet.
 • Snabbhet
  Klassiska Identitets och Access projekt har en lång löptid från start till mål. Idag är det nog standardmässigt ett halvår från projektstart till färdig produktionssättning.En molnlösning produktionssätter vi på några dagar.
 • Ekonomi
  Vi tar betalt per användare och månad i en prenumerationslösning vilket gör det enkelt att budgetera och tydligt i vad det kostar.
  Det som tillkommer är en engångskostnad för uppstart och sedan engångskostnader för koppling av nya system.

 

 

Produkter

Vi använder oss av IdentityAccess as a Service från NetIQ

 

Comments are closed.