Om oss

Om B-IQB-IQ_kugge_iconer100h

B-IQ är för dig som söker de smarta IT baserade verktygen. Vi hjälper företag i hela Sverige med rätt programvara. Kunden behöver kunna hantera framtidens sociala och mobila värld på ett enklare, mer produktivt och säkrare sätt. Vi anpassar och kompletterar företagens redan befintliga system med innovativa lösningar baserade på lång erfarenhet.

Vision

Vår vision är att hjälpa företag och organisationer att utvecklas och utnyttja sina tillgångar på bästa möjliga sätt. Vi ser till att kunden får de rätta verktygen för att kunna minimera sina kostnader och maximera nyttan med sina investeringar för att kunna nå större lönsamhet.

Policy

Vi har som policy att alltid finnas till för våra kunder. Vi har sett att det fattas något i IT världen, viljan att göra lite mer, att anstränga sig och att finnas till när kunden behöver oss. Vi strävar alltid efter att bli bättre i vårt professionella utförande.

Historia

B-IQ är grundat av 3 eldsjälar, alla med 20-åriga meriter inom IT. Vi har under åren arbetat med såväl teknik som utbildning. De system vi är mest inblandade i är smarta samarbetssystem och identitetshantering. Vi har även fokuserat på konfigurationsautomatisering och säker användaråtkomst. Vi har varit certifierade partners till Novell sedan 1995.

Framtid

Vi är ett litet företag med viljan och ambitionen att växa. Våra ledord är kunskap, kvalitet, engagemang, struktur och personlig service. Vi vill skapa en trevlig anda på B-IQ,  som vi kan ta med oss ut på de företag vi besöker. Kunden ska känna att vi stöttar dem på alla sätt och att vi är där för kunden.

Comments are closed.